Фенове на различни възрасти събра завчера вечерта създателят на сайта Уча.се Дарин Маджаров, който гостува в Русе по покана на ВН културен център. Видео уроците, които помагат на ученици от различни класове по-лесно и достъпно да усвоят материала по различни предмети, вече са над 4000, а заедно с упражненията за проверка надхвърлят 6500, обясни Маджаров. 
Преди общата среща той гостува в основно училище „Иван Вазов“, където децата му разказаха колко са им полезни и интересни уроците от сайта. В ВН разговорът започна с поздравителен адрес до Дарин Маджаров от кмета Пламен Стоилов.
За първи път получавам такова поздравление от кмет, отбеляза не без удоволствие младият мъж, чиято популярност расте непрекъснато. 
Той разказа, че в момента сайтът Уча.се, който е създаден през 2012 година, има 400 000 регистрирани потребители. От тях 280 000 са ученици, 55 000 родители, 30 000 студенти, 25 000 учители. Уроците се правят от екип от 60 учители. 
Много въпроси и мнения изказаха русенци по време на срещата, но най-много бяха отзивите с благодарност. Гимназисти признаха, че именно видео уроците от сайта на Дарин Маджаров са им помогнали да преодолеят своята неприязън към химията, биологията и физиката и дори да ги превърнат в любими учебни предмети.