С нови апетитни изкушения впечатлява известният русенски ресторант, кацнал на брега на Дунава - „Тераса“. Разнообразяваме предложенията, с които посрещаме нашите постоянни клиенти и нови гости, но заедно с това се подготвяме и за празниците, които вече се задават, обясниха от артистичното русенско заведение. 
Още от следващата седмица в менюто влиза нещо ново и примамливо - миди в черупка, които са специална доставка за „Тераса“ от фермата Blacksea Shells, обясниха от ресторанта. Със сигурност това ще изкуши ценителите на морски дарове, които ще прибавят ново предизвикателство за сетивата си. Букетът аромати, излъчващи се от новото предложение, ще бъде и една символична стъпка, приближаваща ваканционните преживявания, които предстоят не след дълго. 
Менюто на ресторант „Тераса“ ще включва и други нови изкушения, които ще изненадат приятно посетителите от следващата седмица. Приятелите на заведението обаче ще намерят и любимите си ястия, които се радват на категорично харесване от русенци и гостите на града. Сред тях е впечатляващото свинско джоланче, което неизменно печели овации от фенове на вкусната кухня, както и дузина ястия, които редовно приковават вниманието на истинските гурмани. 
За предстоящите празници - деня на Свети Валентин на 14 февруари и 8 март, от „Тераса“ обещават специални сюрпризи и романтична атмосфера. И напомнят, че е добре тези, които искат да посрещнат празничните дни в ресторанта, откъдето се открива прекрасна дунавска панорама, да направят своите резервации предварително.