В боксова круша се превърнал страничен футболен рефер, след като запален фен на ФК „Мартен“ изригнал за спорните засади, които съдията не отчитал, а вместо това съперникът от „Динамо 2011“-Стамболово трупал голове.
Страстите се разгорели по време на двубой на 15 ноември 2014 година, на който домакин бил Мартен. Напрежение се усещало още щом малко преди края на първото полувреме футболист на местния отбор получил жълт картон. Тогава било първото спречкване между двата тима, в което се намесили и най-огнените им фенове от публиката. Гостуващият клуб от Стамболово преполовил двубоя с 1 гол преднина, а на почивката заваляли обещания, че повече конфликти няма да има и играта ще продължи цивилизовано и в спортсменски дух. Благопожеланията обаче останали само на думи. В 66-та минута на мача гостуващият отбор отбелязал втори гол, при което публиката бурно изригнала от недоволство, тъй като според зоркия поглед на агитката попадението е отбелязано от засада. Най-разпалено реагирал фен, който слязъл да следи всяко действие на страничния рефер. Впрочем фенът бил брат на мартенски футболист, затова приемал присърце действията на терена. След като съдията отново не вдигнал засада, а позволил играта да продължи, запалянкото го спънал с крак, докато бяга по тъч линията. Реферът залитнал, но успял да се задържи на краката си, а щом се обърнал да види откъде идва атаката, получил юмрук в лицето.  
Заради физическата саморазправа играта била спряна и местните запалянковци нахлули на терена. Футболистът на „Мартен“, който играел в защитата, се почувствал задължен да подкрепи своя брат и на свой ред започнал да удря с ръце и крака страничния рефер. След като мелето било прекратено, съдийската бригада тръгнала да се прибира. Но отново била настигната от неприятелите си. За да предотврати нов побой, делегат застанал между нападателя и жертвата. С това си изпросил юмрук в лицето, който буквално го нокаутирал и останал да лежи на земята, докато се освести. С чужда помощ успял да се изправи на крака. Така чашата преляла, мачът бил прекратен окончателно, а сигнал за инцидента бил подаден на спешния телефон 112. 
За хулиганските юмруци братята се изправиха пред съда и бяха наказани на първа инстанция. Районният съд сметна, че футболистът заслужава 1 година условна присъда с 3 години изпитателен срок, а брат му бе освободен от носене на наказателна отговорност и глобен с 1500 лева. Двамата побойници ще трябва да платят на жертвите си общо 3000 лева обезщетение. Присъдите могат да се обжалват.