Жрица на любовта била наградена с акт, след като полицаи от Първо районно извършили проверка във връзка със спазването на обществения ред в района на бул.“България“. Само 10 дни по-рано проститутката отново имала досег с униформените, които й разпоредили да прекрати дежурствата на Международното. Хетерата не приела нещата сериозно и продължила да си гледа старата като света работа - да угажда на прищевките на клиентите си.
След повторното й засичане обаче полицаите й връчили акт за 300 лева, който тя подписала без възражения, но впоследствие решила да обжалва в съда. На първа инстанция районните съдии прецениха, че глобата й е съвсем справедлива и я потвърдиха, но решението може да се обжалва.
Преди 2-3 години бе пикът на дадените на съд проститутки, които бяха обвинявани, че не търсят по никакъв начин нормална работа, а за по-лесно излизат да продават ласки на улицата. Тогава бяха осъдени десетина труженички, включително и мъж. В повечето случаи те бяха освобождавани от наказателна отговорност и глобявани с по 1000 лева. По всичко личи обаче, че акцията не е намалила броя на проституиращите, които са обичайна гледка по бул.“България“.