Футболистите на „Дунав“ ще пътуват на 5 февруари за Варна, а вечерта ще отседнат във варненската база „Спортпалас“. На другия ден момчетата на старши треньора Веселин Великов ще открият с мач срещу „Черно море“ /Варна/ турнира „Балчик къп“. Двубоят от 14. 30 ще се играе на балчишкия стадион.
В същото време стана ясно, че група „Б“, в която са отборите на „Локомотив“ /Горна Оряховица/, „Ботев“ /Враца/ и „Черноморец“ /Балчик/, ще бъде попълнена с отбора на „Септември“ /Тервел/. Организаторите заложиха на този пожарен вариант, защото молдовският „Академия“ се отказа от участие.
Ето и мачовете на „Дунав“ в поток „А“: 6 февруари, 14.30 часа, Балчик - „Дунав“-“Черно море“, 9 февруари, 14 часа, на терен в Албена - „Дунав“-“Интер“ /Плачидол/, 12 февуари, 14 часа, на терен в Албена - „Дунав“-“Балкан“ /Ботевград/.
На 16 февруари класиралите се на второ място отбори в групите ще се срещнат в мач за трето-четвърто място. Този двубой е насрочен за 12.30 в курорта Албена. Победителят в турнира ще бъде излъчен два часа по-късно на стадиона в Балчик, където ще се срещнат победителите в групите. 
Футболистите на „Дунав“ тренираха вчера за първи път след съботната контрола срещу „Берое“ в Стара Загора /1:1/. 
„Най-важното е, че нямаме контузени и болни състезатели. Момчетата работят сериозно и с настроение“, каза пред „Утро“ старши треньорът на отбора Веселин Великов.