Калин Сърменов се завръща в Dancing Stars. Двамата с Алекс Сърчаджиева ще бъдат водещи на бляскавото танцувално шоу. „Поемам отговорността да бъда водещ – това е ролята с най-голяма тежест в шоуто. Изключително много ще се старая, като текстът ще бъде само провокацията, която ще ме кара да изляза извън рамката“, коментира Сърменов.
Двамата с Алекс Сърчаджиева ще се срещнат за първи път на сцената и нямат търпение да се забавляват с новите танцувални двойки.
Калин Сърменов даде съвет към своите колеги от журито, част от което той беше в миналия сезон – да се съобразяват със себе си, да не бързат и да създават неповторимата атмосфера шоуто.

Опитът му на дансинга е голям – участвал е даже в джаз опера в НДК, а с типичното си чувство за хумор сподели, че танците му са специфични – трябва му много пространство заради специфичните си фигури, които изпълнява. В танците по двойки призна, че не може да бъде лоялен и иска „да се хвърли на врата“ на партньора си – ето защо жена му често искала развод след купони с танци.

Алекс от своя страна призна, че обожава танците, даже обмисля да започне да тренира – за удоволствие, тонус и забавление. Тя сподели за ча-ча-ча изпълнението си от миналата година, когато, въпреки актьорския си опит, е изпитала най-огромното си притеснение на сцена. „Разбирам колко труд трябва, за да изпълниш красиво един танц. Имах три дни, за да науча стъпките и, повярвайте ми, никак не е лесно“, сподели тя.