Множество остри, дълбоки и опасни дупки зейнаха по русенските улици след разтопяването на снега, а с тях заваляха и оплакванията на недоволни граждани. Асфалтът е разронен на много места не само по уличките в крайните квартали, но и по големите булеварди, а напуканата настилка все повече се превръща в кратери.
За опасно пропадане, вследствие на което се е образувала дълбока дупка на улица „Неофит Рилски“, сигнализира наш читател. Шофьорите са запълнили и обезопасили дупката с клони, за да не пропадат колите. 
Аварийно със студен асфалт укрепваме всички улици, най-вече главните, тъй като след снега дупките, които се появявят, са остри и крият риск за водачите. Оглеждаме навсякъде в града уличната мрежа и реагираме на сигнали на граждани, каза за „Утро“ шефът на общинското предприятие „Комунални дейности“ Стамен Савов. Във връзка с пропадането на „Неофит Рилски“ той обясни, че отдолу минава подземен колектор на „Топлофикация Русе“ и връзка към него. Проблемът е отдавна и е техен ангажимент, допълни още Савов.