Нова песен и пръв видеоклип към нея има 11-годишната талантлива русенка Тереза Тодорова. Композитор е Евгени Парцалев, текстът е на Лора Димитрова, а клипът е на режисьора Жоро Манолов с оператор Стоил Вътев. Песента е създадена специално за даровитата певица и пианистка, която е носител на десетки национални и международни награди. 
Идеята за това идва след участието на Тереза в конкурс в Италия, където тя преди време спечели първа награда в категория поп пеене. Тогава италиански продуценти предлагат да включат изпълнена от Тереза авторска песен на английски в диск. Дискът вече е готов и се разпространява в няколко държави - Италия, Германия, Испания. 
По-късно младата поетеса Лора Димитрова пише текст за песента и на български. В него са описани преживяванията и емоците на малката певица и пианистка, когато излиза на сцената, за да пее или свири. Кадрите  за клипа са правени във Витоша, където е снимано и с дрон. Красивите анимации са дело на Стоил Вътев, а в Русе със съдействието на Община Русе е предоставено Доходно здание и голямата сцена с рояла. Във видеото участва и друго талантливо дете Тея-Мария Добрева, която учи балет в Националното училище по изкуствата „Проф.Веселин Стоянов“.