Русенският рефер Ивелин Занев бе утвърден в листата на реферите, които ще ръководят и през пролетта мачове от първенството на „Б“ група, става ясно от официално съобщение на Съдийската комисия към БФС. Листата била изготвена „съгласно изискванията на подписаната между БФС и УЕФА конвенция за обучение и организация на съдиите“.
Новото е, че Занев е поставен на девето място в ранглистата на арбитрите в „Б“ група. Той стартира през есента от 16-а позиция.
Само още един русенец ще има професионални ангажименти към българския футбол - Мирослав Марков ще е сред асистентите в „Б“ група. Той е градиран на 7-о място.  
Неговият колега от Русе Християн Ганев обаче е махнат от листата с помощници във втория ешелон. Срещу името му стои странното обяснение „преминава в ранглистата на аматьорски футбол“.
Само дето не са написали мотива „бенефис“, както бе сторено със съдията на скандалния мач „Левски“-“Литекс“ Георги Йорданов. Въпреки че пред Йорданов има години до „пенсия“ в съдийството, той бе изваден от листата на елитните съдии. Допълнителното обяснение за неговия случай е, че понеже не бил международен рефер, а годинките му се понатрупали, минавал според критериите на УЕФА за съдия без перспектива.