За първи път в България е възможно сключването на договор за доставка на електрическа енергия през интернет. Чрез портала на „Енерго-Про Енергийни услуги“ kupitok.bg само за броени минути всеки потребител, независимо в коя точка на страната се намира, може да стане клиент на компанията и да се възползва от предимствата на свободния пазар.
Към момента малки и средни фирми могат да реализират значителни спестявания от разходите си за електрическа енергия, сключвайки договор през kupitok.bg. Скоро това ще е възможно и за битовите клиенти, след въвеждането на стандартизираните профили, които окончателно ще отворят пазара за домакинствата.
„Двата основни фактора, определящи темпото на развитие на свободния пазар, са цената и процедурата по смяна на доставчик. Ние от ЕНЕРГО-ПРО намерихме отговора на тези две предизвикателства, разработвайки онлайн платформа, която дава на потребителите ценова стабилност и удобство. Порталът kupitok.bg не е просто поредният интернет сайт, а средство за интерактивна комуникация с нашата компания“, заяви по време на представянето на платформата управителят на „Енерго-про Енергийни услуги“, Пламен Стефанов.
Процедурата по сключване на договора е изключително опростена. Попълването на необходимите данни става за няколко минути, като единственото, което е нужно на клиента, е компютър или мобилно устройство с достъп до интернет. След това, в синхрон с изискванията на мрежовите оператори, потребителят просто трябва да изпрати подписаните документи до фирмата. Това може да бъде направено напълно безплатно за клиента. Благодарение на портала kupitok.bg всеки в България вече може да сключи договор за доставка на електрическа енергия, без да напуска своя офис или дом.
Към момента „Енерго-про Енергийни услуги“ предлага 5 пакета за продажба на електроенергия. За всички продукти в портала kupitok.bg се сключва комбиниран договор за доставка на електрическа енергия, участие в балансираща група и заплащане на мрежови услуги. Така клиентите ще получават единна фактура за консумираната електроенергия и дължимите разходи за мрежови услуги. 
За да гарантира удобството на своите клиенти, „Енерго-Про Енергийни услуги“ предлага да води вместо тях процедурите по излизане на свободен пазар пред мрежовите оператори. Тази услуга е напълно безплатна и всеки може да се възползва от нея, като отбележи желанието си на съответната стъпка от процеса по сключване на договор в портала.