Старши треньорът на „Левски“ Николай Господинов подаде оставка. Неговите функции ще бъдат изпълнявани временно от Мануел Марков. Интересното е, че Марков има сезон като баскетболист на „Дунав“. Господинов ръководи русенския тим на два пъти като старши наставник, а преди това бе негов състезател.   
„Решението да напусна е само мое. То е продиктувано от разминаването в първоначалната уговорка за начина ми на работа“, казва Господинов пред bgbasket. 
И обяснява, че тази уговорка означавала да не се търсят резултати на всяка цена, а да се работи по обиграването и налагането на млади баскетболисти.   
„Видя се, че поредицата от мачове, завършили със загуба /за които и аз имам вина/ и грешките на неопитните състезатели, са натежали в Тити Папазов, изчерпала се е търпимостта му, стигна се до грозни обиди по време на последния мач и едновременно с това и агресивни псувни по мой адрес. Това поведение е несъвместимо с моите представи за собствена чест и достойнство. И колкото и наивно да звучи за някой, предпочетох да запазя самоуважението си“, допълва Господинов. 
Важно е да се припомни, че след като се отказа от треньорството, Папазов светкавично бе издигнат за управител на зала „Универсиада“, а междувременно продължи да се изживява като ментор и началник в БК „Левски“.
Николай обяснява още, че е работил с пълна отдаденост и че често се е съветвал с Папазов. 
„В същото време съм инициирал откровени разговори с него с идеята да разясня вижданията си за съвместната ни работа, но за съжаление не се получи“, заявява Господинов.
След последния сезон в „Дунав“ той пое младия тим на новорегистрирания „Левски 2014“, който малко по-рано бе в състояние на фалит.
Столичният отбор загуби последния си мач у дома срещу „Берое“ със 71:82 и е на седмо място във временното класираве.