Семейна финансова криза станала повод в продължение на 1 година касиерка в италиански ресторант редовно да свива от оборота. Така се оказало, че от януари до декември 2012 година заведението олекнало с близо 2400 лева.
За да щипва парите, касиерката пишела разходни касови ордери, които най-често били за внасяне в банка. Сумите обаче така и не постъпвали по фирмената сметка, а се насочвали към джоба на изпадналата в недоимък служителка. Така номерът минал 13 пъти, докато в края на годината движещата сметките счетоводна фирма не открила разминаванията и касиерката била дадена на прокурор. 
Уличената направи самопризнания за неправомерното точене на фирмени пари и се сдоби с облекчена присъда от 1 година условно с 3 години изпитателен срок. Тя получи и забрана да заема държавна или обществена длъжност, свързана с разпореждане и управление на имущество за година и половина. Забранено й бе за същия срок да работи и на отчетническа служба. Наред с това бе осъдена и да върне присвоените 2391.40 лева на ресторанта. Присъдата не е обжалвана и вече е в сила.