18-годишен осъждан тийнейджър, който вилнял в приемната на Първо районно управление на МВР, се сдоби с присъда. Ученикът, който попива знания в самостоятелна форма на обучение, се сблъска за пореден път със закона още преди да навърши пълнолетие.
На 20 юли 2015 година той ръсил псувни, заплахи и обиди към двама полицаи. Част от цветистите му епитети били, че са „мишки и не гонят престъпниците“ и че в затвора щял да лежи, но после щял да „стреля и запали районното“. Демонстративно и със самочувствие заявил, че никога няма да могат да го хванат, защото били тъпи.
С началото на новата година 18-годишният тийнейджър направи пълни самопризнания за стореното и доброволно се съгласи да бъде наказан. Той се договори с прокуратурата на 3 години пробация, през които ще трябва два пъти седмично да се подписва пред инспектор, както и да работи безвъзмездно в полза на обществото 100 часа годишно. Ученикът ще бъде и обществено порицан чрез прочитане на присъдата му по радиото. Присъдата бе одобрена като справедлива от съда и не може да се обжалва.