12-годишната Кристина Ангелова спечели първо място в националния етап на международния конкурс за детски рисунки „Плакат за мира“. Тя получи специална грамота и награда от 250 лева, които й бяха връчени от президента на Лайънс клуб Сексагинта Приста Русе Елица Табакова.
Кристина е ученичка в шести клас във „Васил Левски“ и е възпитаничка на Маргарита Хрисандова в Школата по изобразителни изкуства към Общинския детски център за култура и изкуство. 
„Плакат за мира“ е ежегоден конкурс, който в България се осъществява от „Асоциацията на Лайънс клубовете-Дистрикт 130 България“, чиито член е Лайънс клуб Сексагинта Приста Русе. Темата тази година беше „Сподели мира“, като малката русенска художничка нарисува момиче, което свири на цигулка. Надеждите на организаторите са на следващите конкурси Кристина да спечели и голямата награда и да участва на международния етап на конкурса, в който тази година отива творба от Ловеч.
Всяка година в „Плакат за мира“ участват деца между 11 до 13 години, като на местния етап участваха 113 деца от 12 населени места. Със съдействието на дамите от Лайънс клуб Русе Сексагинта Приста Русе се нареди сред градовете с най-голям брой участници в местния етап - 26 деца. Освен възпитаници на школата по изобразителни изкуства към Общинския детски център за култура и изкуство, имаше и ученици от паралелките по изобразително изкуство в училищата „Христо Ботев“ и Музикалната гимназия.