Неволно подмятане при разминаване из селските улици в Щръклево провокирало младеж да нападне 34-годишна жена и да блудства с нея посред бял ден.
Историята е от 2 ноември 2014 година, когато жената се прибирала у дома си. Тъкмо било започнало да се смрачава, когато около 17.30 часа я подминал младеж на велосипед. Тя го помислила за приятел на сина й и се пошегувала, че много му скърцат спирачките. Малко по-късно тийнейджърът спрял, а когато го подминала младежът се изправил, сграбчил я с едната ръка през устата, с другата я дръпнал назад и я съборил на земята. Започнала борба и жената била ударена с юмрук в лицето. В паниката си тя предложила на нападателя пари, но вместо това той легнал върху нея, свалил й анцуга и започнал да я опипва. Жертвата успяла да извика за помощ и стенанията й помогнали - наблизо се чули стъпки и мъжки глас. Нападателят се стреснал и се изнесъл с колелото си.
Съседът на уплашената и унизена жена й помогнал да се изправи и я изпратил до дома й. По-късно мъчителят й бил задържан и така се завъртяло колелото на правосъдието.
Макар че направи пълни самопризнания и досега не е осъждан, младежът бе пратен за 16 месеца в затвора. Присъдата може да се обжалва.