Насроченото за утре заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз се отлага с няколко дни, съобщиха от централата днес. Именно утре трябваше да бъде оповестено крайното решение по казуса "Литекс".

"Българският футболен съюз информира всички заинтересовани страни, че във връзка с възникнали служебни ангажименти на редица от членовете на Изпълнителния комитет насроченото за 13 януари заседание се отлага с няколко дни до уточняване на нова, удобна за всички членове на Изпълкома, дата, която ще бъде своевременно обявена официално", се казва в съобщението на официалния сайт на БФС.

По този начин за пореден път се отлага крайното решение по казуса. Изпълкомът се събра по този въпрос в края на миналия месец и реши да създаде специална комисия, която да даде становище по случая. След две заседания комисията взе решение, но не го оповести, като вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов заяви, че това ще се случи след заседанието на Изпълкома на 14-ти януари. Сега обаче всички заинтересовани страни ще трябва да изчакат още няколко дни, за да разберат окончателното решение.