Салонен управител на ресторант и негов приятел дилър се сдобиха с присъди, след като били хванати с наркотици по време на проверка от пътни полицаи.
Случаят е от септември 2012 година, когато ресторантьорът се съгласил да закара до Тутракан своя познат, на когото му били взели шофьорската книжка. Салонният управител обаче се качил в чуждата „Алфа Ромео“ с мъжката си чантичка, в която имало ансамбъл от наркотици - половин грам хероин, 0.4 грама марихуана и 0.3 грама амфетамин на обща стойност около 30 лева. Дружинката стигнала Тутракан, дилърът без книжка си разчистил сметките, които имал, и потеглили обратно към Русе. Докато минавали транзитно през Сливо поле, ги настигнал лошият късмет. Оказало се, че наркотърговецът има в себе си хероин за над 1000 лева и малко марихуана. Затова той се сдоби с обвинение за разпространение на наркотици и още през януари 2014 година направи самопризнания и се договори с прокуратурата да изтърпи 1 година и 8 месеца условно наказание с 4 години изпитателен срок. 
Приятелят ресторантьор, който му направил услуга да го закара до Тутракан, получи присъда едва сега. За притежанието на скромното количество наркотици той бе освободен от наказателна отговорност, тъй като случаят бе определен от съда като маловажен, и бе глобен с 1000 лева. Санкцията не е обжалвана и вече е влязла в сила.