Две комедии - на британския автор Артур Нюфийлд и на френския драматург Франсис Вебер, ще зарадват почитателите на забавния театрален жанр. На 22 януари русенци ще видят забавната история на Нюфийлд „Изневери в повече“, като в ролите публиката ще аплодира любими родни комици като Христо Гърбов, Албена Михова, Ернестина Шинова, Евгени Будинов, Александър Димов и други. Представлението ще се играе на сцената на Канев център от 19 ч. 
В същата зала и в същия час, но на 23 януари, ще се развихри друго съзвездие любими комици. Мариан Бачев, Александър Кадиев, Александър Сано, Петьо Петков-Шайбата, Александър Дойнов и Михаил П.Петров ще разиграят перипетиите и изненадващите обрати в комедията на французина Вебер „Досадникът“. Един убиец и един самоубиец ще бъдат изправени пред провал на плановете си заради постоянната промяна в обстоятелствата. 
Билети вече се продават в билетния център в ректората на Русенския университет. Оттам уточняват, че паркингът на Канев център ще бъде със свободен достъп за всички зрители в залата.