Сигурно си мислите, че е невъзможно животът ви за един миг да се промени...
да сбъднете всичките си мечти, да пътувате по света, да си купите нова кола, дом и да живеете нормален живот в България.
Историите, които ще прочетете по-долу са живо доказателство, че късметът дебне буквално на съседния ъгъл.
Тези хора живеят в различни части на България, на различна възраст са, имат различни професии и начин на живот, но в техните разкази има нещо общо.
Всички те са вярвали в късмета си.
Достатъчно е вие да го направите и да се огледате около вас...
Над 50 милиона лева раздаде  Lafka на десетки щастливци през 2015 година.
Сред тях най-често са суми от по 100 000 лева, както и апартаменти. 
Варна е сред градовете с най-много награди. 
Една от тях отиде при Тихомира Илиева. Момичето е на 24 години, родом от Казанлък. Живее и учи във Варна, от където закупува и печелившото билетче.

На късметлийския пункт тя се сдобива с печалбата от 100 000 лв. от играта “Лото +“. Тихомира споделя, че е вярвала, че ще спечели от Национална лотария и играе през последната половин година, като няма стратегия или любим билет. „Просто си купувам билети“, разказва тя. С печалбата смята да си вземе собствено жилище и съветва всички участници „да си закупуват  билетчета“.
Спечелените големи печалби през 2015 в игрите на Национална лотария в област Варна са 55.


Денят 13 август 2015 г. със сигурност ще остане паметен за 20- годишната Виктория Куманова от Варна.
На път за работа младото момиче решава да изпробва късмета си и само срещу 2 лева се сдобива с талон „Златната седмица“ на Национална лотария. Виктория признава, че често играе на игрите на Национална лотария, като този път решила да пробва късмета си с билет "ЗЛАТНАТА 7". Фаталната за някои дата 13 се оказва щастлива за варненката, защото точно тогава печели един килограм чисто злато. 
Шуменци се радват на 18 награди

В област Шумен има 18 печалби, спечелени от началото на годината.
Цветелина Адамова от Свищов е на 23 години, безработна. Любимият й билет е „Златните пирамиди“, с който печели 50 000лв. Играе от няколко месеца.  
Участничката споделя, че досега не е печелила от други игри, но този път е имала предчувствие, че това ще се случи. Със сумата ще си купи жилище и мечтае да започне собствен бизнес.
През 2015г. само във Великотърновска област са спечелени 18 големи печалби от игрите на Национална лотария.

175 печалби са раздадени в Софийска област 
През 2015г. само в София и Софийска област са спечелени над 175 големи печалби от игрите на Национална лотария.
Юсеин Иванов от град Елин Пелин си е закупил печелившия билет от обект на Лафка в София. От там се сдобива с 100 000 лв. от „Лото +“.

32-ят годишният Юсеин в момента работи във Франция. Играе от две години, като си купува при всяка възможност от всички видове билети. Големите печалби са причината да играе сам признава Юсеин.  С печалбата мечтае да си построи собствена къща, да започне собствен бизнес и да се завърне в България.
Банковата служителка Ралица Димитрова от Ботевград спечели 1 510 000 от Джакпота на Лото 6/47, пускайки своя печеливш залог отново в обект на Lafka.
Безработна взе 100 хиляди от Lafka в Русе
От началото на годината в област Русе са спечелени 20 големи печалби от игрите на Национална лотария. 
35-годишната Ренета Стойчева в момента безработна играе от няколко месеца, за да си пробва късмета. Надявала се е на печалба, но не и на печалба от 100 000 лв. Късметлийския си билет от „Лото +“ закупила от обект на Lafka в Русе.

Щастливката споделя,че все още не може да осъзнае,че е спечелила толкова голяма сума. С печалбата смята да си покрие кредитите и да си купи мечтаното от нея жилище. На всички участници на Национална лотария пожелава „Да изпитат тази емоция и късмета да бъде с тях“. 
В Габрово 15 имат нов живот
Добрина Стоева на 63г. от гр. Габрово спечели 100 000 лв. от „Кеш х 20“, купувайки си билетче от обект на Lafka.

Късметлийката която има собствен бизнес сподели, че играе от създаването на играта, и че просто играта и доставя удоволствие и обича да играе. Все още не е решила за какво ще използва спечелената награда. 
През изминалата година 15 жители на Габровска област са взели големи награди от Национална лотария. Една от тях е и Гюлсерен Комбова, която се сдоби с 500 000 лв. от „Златните пирамиди“.
32-ма са късметлиите в Пазарджик 
Цветан Георгиев от Пазарджик на 46 г. спечели 50 000 лв. от „Златните пирамиди“ купувайки своя печеливш билет от обект на Lafka.

Цветан, който е шофьор по професия сподели, че е вярвал че ще спечели защото вече е печелил 100 лв. и вярва че ще продължи да печели. Купува си поне веднъж седмично билети на Националната лотария. С печалбата смята да купи мечтани подаръци на семейството си и може би апартамент. Печалбата, за която играе и за която мечтае е 250 000 лв. На останалите участници на Национална лотария пожелава „Да участват и да спечелят като мен“. От началото на годината в Пазардишка област са спечелени 32 големи награди. 
С нови домове се сдобиха в Пловдив
Живка Ангелова е поредния спечелил от Пловдивска област.

Печелившата спечели апартамент на стойност 100 000 лв. от новия билет на Национална лотария – „Пакет 5 игри в 1 билет“. Печелившия билет, 31 годишната маникюристка закупува от обект на Lafka. Тя вярва в своя късмет и споделя, че е печелила и друг път от билет на Национална лотария – 100 лв. „Просто обичам да си взимам билети“ споделя поредната късметлийка от Пловдив. 
От началото на годината в Пловдивска област са раздадени 100 големи печалби. Като в града под тепетата от един обект са взети повече от една голяма печалба. 
В началото на годината Христинка Траева си спечели Мечтаният дом на стойност 200 000 лв., от обект на Lafka и шест месеца по-късно от същия обект на Lafka Георги Георгиев отнесе 50 000 лв. от „Златните пирамиди“.
„Златните пирамиди“ ощастливиха и благоевградчани
Гергана Георгиева на 44 години от гр. Петрич си спечели 100 000 от „Златните пирамиди“, купувайки своя печеливш билет от обект на Lafka. Печелившата сподели, че си взима редовно билети заедно със сестра си, но не е вярвала,че може да спечели 100 000 лв. Разбира се любимия и билет е „Златните пирамиди“. Все още не е решила какво ще прави с толкова голяма сума. Тя разкри своята формулата за успех за всички които искат да спечелят от Национална лотария „Първо трябва да си закупят билетче, да участват и късмета няма да ги подмине“. 
От началото на годината в Благоевградска област са спечелени 52 големи печалби от игрите на Национална лотария.
Перничани подаряват награди на децата си
Даниел Антов от Перник спечели 50 000 лв. от Лото +.

„Реших да си пробвам късмета, просто минавах покрай пункт“. Късметлията закупил своя печеливш билет от обект на Lafka сподели че смята да вложи печалбата от 50 000 лв. в образованието на сина си който догодина е абитуриент. 
Марика Йорданова  на 71 години и Венета също от град Перник си спечелиха  50 000 лв. от „Златните пирамиди“ билетчето отново е купено от Lafka. Печелившите споделят "Хората имат нужда от късмет. Печалбата ти дава нов стимул за живот, събужда те от сън".
От началото на годината в Пернишка област са спечелени 19 големи печалби от игрите на Национална лотария.
Готвачка се сдоби с мезонет за 200 000 лева в Старозагорско 
Фатме Халил от село Радунци, живее в Стара Загора и си спечели мезонет на стойност 200 000 лв. от билета на Национална лотария „Мечтаният дом“. „Това е най-щастливия момент след раждането на децата ми“ споделя 51 годишната готвачка. Късметлийката разказва, че много обича да играе дори й е хоби. Редовно си купува билети от Lafka в близост до работното и място. От там купува и печелившия билет. „Продавачката в Lafka вече ме познава, защото редовно си купувам билети от нея.“ 
Два дни Фатме не си е купувала билет и е взела накуп 4 билета. Единият от тях е бил късметлийски. С печалбата сподели, че ще си купи апартамент, за да не плаща наем, също кола, и ще помага на близки семейства и приятели. На всички късметлийката пожелава „Да мечтаят, да не губят вяра, за да спечелят.“ 
От началото на годината в Старозагорска област са раздадени 45 големи печалби от игрите на Национална лотария.