3003 са русенците, които до вчерашна дата са регистрирани в лотарията с касови бележки на НАП и чакат първото теглене на награди в неделя. Те са регистрирали 172 724 фискални бонове с обща маркирана в тях сума от 2 042 874 лв.
Първият късметлия в лотарията ще бъде изтеглен на живо в предаването на БНТ „Денят започва с Георги Любенов“ на 20 декември. Спечелилият ще се сдобие с нов модерен смарт телефон. 
До края на играта НАП ще раздаде общо 65 награди. Всяка седмица ще се връчва по един смарт телефон, всеки месец - 40-инчов смарт 3D телевизор, а голямата награда - „Опел Астра“, ще бъде изтеглена по Коледа догодина. 
До момента сайтът на играта www.kasovbon.bg е посетен близо 6 млн. пъти, регистрирани са близо 4 млн. касови бележки на обща стойност 53 млн. лв. 
Да участва в лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември включително. Важно е хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях.