Задръстена с неправилно паркирани автомобили улица поставила в шах шофьор и той бил принуден да се измъкне от нея, като даде на заден ход. 
Случаят е от 25 септември 2014 година, когато по същото време и също на ул.“Муткурова“ карал и друг водач. Той видял маневрата и изчакал движещата се назад кола, за да може да продължи напред. Когато автомобилите се срещнали обаче, чакащият шофьор отворил прозореца и потърсил сметка на водача за маневрата. След това продължил напред и спрял там, където другият автомобил препречвал движението. В това време охуленият шофьор скочил от колата, отишъл пеша до водача, развикал му се и през отворения прозорец успял да му забие изненадващ юмрук в лицето. Опитал да продължи с крошета, но удареният успял да се предпази от тях. Едновременно с това нападнатият опитал да отвори вратата на автомобила си, но биячът я натискал отвън. Въпреки това той успял да го избута и да излезе. Нервакът продължил да се опитва да вкара още някой юмрук, като посягал и да го рита с крака, но нападнатият ги отбивал. Дори успял и той да го удари. Двама души станали свидетели на ръкопашната сватка, намесили се и разтървали мъжете, след което нападнатият сигнализирал за случилото се полицията. 
Първоначално по случая било образувано дело за дребно хулиганство, но после се оказало, че престъплението е по-тежко и с него се заела прокуратурата. Така нервният шофьор бе предаден на съд, а на първа инстанция бе освободен от наказателна отговорност и глобен с 1000 лева. Освен това бе осъден да плати на нападнатия водач 700 лева обезщетение. Присъдата може да се обжалва.