Клубът по предприемачество Start It Smart Ruse ще проведе семинар на тема „Съвременните методи за фирмено управление - съвети от практиката“, съобщи президентът му Емилиян Енев. Той ще започне в 17 часа в събота в Бизнес сградата на русенската фирма „Топ Ман“ до „Мол Русе“ като участието е безплатно. Семинарът се организира с организационното  съдействие на собственика на компанията Мартин Йорданов. Преди няколко дни той бе и първият лектор в поредицата менторски сесии, които русенският клуб организира за млади кандидат-предприемачи.
Основните теми на семинара са: „Какво се случва на световния бизнес. Има ли криза и как да работим в обстановката днес“, „Цел на бизнес дейността ни. Фирмата като „машина за пари“, „Основни методики за фирмено управление и комбинирането им за максимален успех в работата“.
Лекторът на събитието е Огнян Василев - изявен професионалист в областта на системното управление,  директор по качеството на най-голямата българска електронна фирма - „Интегрейтид Микро-Електроникс България“.
Семинарът е подходящ за мениджъри на производствени и търговски фирми, студенти по икономически и технически специалности, както и за всички, които искат да научат за съвременните методи за ефективно управление, казаха от Клуба по предприемачество.