"Съдийството на мача "Левски" - Литекс" бе престъпно! Това е един съдия, с когото винаги сме имали проблеми, когато сме играли срещу софийски отбори, визирам ЦСКА и Левски. Не знам дали се касае за селски манталитет, но винаги ги е подпирал. Явно става дума за слагачество. По време на мача се видя, че съдията има двоен стандарт и се учудвам защо "Левски" се радваха толкова много след края на срещата. По този начин ли искат да станат шампиони?", обяви собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев пред "Пик".

"Категорично Стойчо Стоилов е прав в коментарите си, че имаше двоен стандарт, включително и, че имаше нарушение срещу вратаря на "Литекс", преди да се даде дузпата срещу отбора. Такива неща опорочават футбола. Това не е пътят, по който един отбор иска да става шампион и да разчита на подобни неща", допълни той.

"За мен не беше правилно "Литекс" да извади отбора. Това не трябваше да го правят, но явно нервите им не издържаха. Не знам аз в такава ситуация как бих реагирал, ако гледах мач на "Лудогорец" и по същия начин се отнасят с нас!", каза още Домусчиев.

"Ние най-вероятно може въобще да се откажем да играем в първенството, ако такива прецеденти в полза на "Левски" продължи да има. За какво да си даваме парите, за да може отбори, които нямат нито нужните качества, нито нужната класа да стават шампиони с такива подходи. Колкото пъти отборите играеха сериозно мачовете си с Левски и съдиите не бяха фактор, в крайна сметка Левски ги загуби. Вие сам може да се сетите колко струват техните победи и колко реални са. Всеки, който разбира от футбол може да анализира мачовете, в които Левски спечели и как са играли противниковите отбори с тях". "Литекс" играха срещу тях в Ловеч с 10 човека и ги биха с 3:0, а вчера щяха да ги бият с 9", сподели той. И добави: "През лятото ще се откажа да се занимавам с футбол, ако безобразията продължат. Няма смисъл аз и брат ми да си даваме парите. Всеки от вас журналистите знае кога Левски наистина е имал истинска победа. Всички отбори ги биха, когато се хванаха да играят мъжки срещу тях."