Френският журналист Даниел Риоло намекна, че звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има връзка с мароканския кикбоксьор Бадр Хари. Това се случи по време на участието на Риоло в популярното телевизионно предаване „Touche pas a mon sport”. В него журналистът сподели каква според него е причината португалецът да пътува толкова често до Мароко, за да се види с Хари.

„Това, което ме интересува е какво правят футболистите на терена и дали заниманията им извън футбола оказват влияние на представянето им. Нека вземем например Кристиано Роналдо – сигурен съм, че лети три-четири пъти на седмица до Мароко, за да се „гушка” със своя приятел”, заяви Риоло.

По-рано през годината 30-годишният Хари публикува снимка на профила си в Инстаграм, на която се вижда как носи Роналдо на ръце. Въпреки че е един от най-добрите кикбоксьори в света, Хари често е свързван с изявите си извън ринга. Роденият в Амстердам състезател е бил обект на няколко полицейски разследвания, като е бил нееднократно задържан от властите.