Дует „Авеню“ е сред най-успешните български дуети. Заки и Боби се завърнаха на музикалната сцена през януари тази година след дълго мълчание. И завръщането им беше експлозивно - с нов хит „Безвремие“, и символно - 20 години след първия им голям хит - баладата „Бягство“.
Боби Иванчев и Заки Соколов създават дует „Авеню“ през 1989 г. Двамата пеят песните, които създават - Боби композира музиката, Заки пише текстовете. Дебютният им албум „Въпроси“ излиза през 1995 г., като дотогава двамата печелят награди на фестивали, гостуват в телевизионни и музикални програми. Клипът на пилотния им сингъл „Живели ли сме някога“ се изкачва до 2-ро място в националната видео класация на БНТ и остава там повече от 24 седмици. Дебютният албум „Въпроси“ има завиден търговски успех, музикалната критика определя стила на песните, включени в него, като съчетание на поп-рок музика с романтиката на 90-те години. Само за 1 година албумът е продаден в 35 000 екземпляра. Заедно с него излиза и клипът на втория сингъл на „Авеню“ - баладата „Бягство“, която разбива всички класации  и става един от трите най-големи хита за 1995 в България. Същата година „Авеню“ са номинирани за националните музикални награди „Орфей“ в категориите за най-добър нов артист, група/дует на годината, хит на годината и клип на годината.
Щастлива съдба имат и следващите албуми на Боби и Заки - „Лабиринт“ (1997), „Ремикси“ (1999), „Авеню“ (2002). През 2009 година по случай двадесетгодишнината си дуетът издава двойния албум „Антология“, който включва вече познатите песни в нови аранжименти, както и напълно новата „Завръщане“. След това пътищата им се разделят. Боби се отдава на развитието на дигитални и онлайн проекти - muzikata.bg, дигитална дистрибуция на музика, разработка на различни апликации и т.н. Заки е юрист и повече от 20 години ръководи консултантската си кантора, която е тясно специализирана в областта на интелектуалната собственост. Заки е ментор в няколко поредни издания на музикалното реалити X faktor и именно на неговата сцена става голямото завръщане на дует „Авеню“ с песента „Безвремие“. Сега е ред на новия хит „Свобода“.