Проститутка, известна с дежурствата си по бул.“България“, се отърва от глоба, с която я наградил полицай.
Още през август 2011 година жрицата получила писмено полицейско разпореждане да не стои и ръкомаха по бул.“България“, защото създава опасност от катастрофи. През януари 2015 година обаче ситуацията била същата и след повторна полицейска проверка труженичката била наказана с акт за това, че не е изпълнила предходното разпореждане, а вместо това си стояла спокойно на международния път.
Проститутката обаче обжалва глобата от 300 лева и на първа инстанция успя да я събори. Причината - била наказана за неизпълнено полицейско разпореждане, което било дадено преди 4 четири години. Според съда полицията не си е свършила правилно работата. Или е трябвало да извърши непосредствен контрол след първоначалното си разпореждане и да види дали проститутката е на поста си, или след 4 години отново да издаде такова разпореждане. А не да я санкционира за забрана, дадена преди толкова години. 
Освен това съдиите обърнаха внимание, че има данни, че жрицата страда от психическо заболяване и е съмнително дали може да носи наказателна отговорност. Актът бе отменен, но решението може да се обжалва пред още една съдебна инстанция.