Пенсионерка, която има късмета да живее близо до управлението на КООРС в сградата на СБА, не издържала на това, че служебните коли на контрольорите паркират до дома й и спретнала скандал.
Историята е от 7 октомври 2014 година, когато в следобедните часове подпийналата жена видяла от терасата си, че за пореден път автомобил на общинското охранително звено паркира пред дома й. Направила забележка на шофьора, но той й обяснил, че е спрял за 5 минути и след малко ще тръгва. Въпреки това жената излязла на улицата и настояла автомобилът да бъде преместен, тъй като е паркиран пред гаража й. Когато шофьорът се качил и тръгнал, пенсионерката му препречила пътя и започнала да нарежда, че общинските контрольори били „селяни и простаци“. Заплашила ги с думите „ще видите какво ще стане“. Водачът опитал да направи маневра, за да избегне капана на огнената жена, но не успял. Вместо това пенсионерката ударила задния капак на колата. В инцидента се намесил и друг служител на КООРС, който се опитал да измести скандалджийката, но тя го ударила с юмрук в ребрата. Пенсионерката звъннала и на спешния телефон 112 с настояването да изпратят полицейски екип, който да санкционира неправилно паркирания автомобил. А униформените установили на място, че за наказание е самата жена.
Така срещу буйната дама започнало дело за престъпление, но тъй като тежкото обвинение не успяло да се докаже, делото било прекратено в края на август и жената бе предадена на съд само за дребно хулиганство. Магистратите я наказаха с глоба от 100 лева, която пенсионерката обжалва. И съдът на втора инстанция обаче прецени, че скандалджийката е санкционирана правилно и потвърди глобата й окончателно.