Въпрос на време е 24-годишният Милен Бичкиджиев да се изправи пред съда, където ше отговаря за убийството на своя приятел Джошкун Сюлейманов, на 31 години. Младежът с 9 присъди вече се сдоби с обвинителен акт за зверското убийство на 29 март тази година.
Във въпросния ден Милен, заедно с приятелката си и двама познати, седнали да се черпят в апартамент в Троянските блокчета в кв.“Дружба“. След като употребили значително количество алкохол, младежът станал агресивен. Първо посегнал на друг от своите сътрапезници, но след като го изгонил от квартирата, яростта му се насочила към кротко седналия Джошкун. Нахвърлил се върху него, като му нанесъл около 15-20 юмрука и ритника по лицето, главата, шията, гръдния кош и корема. Скочил няколко пъти от височина с колене върху гръдния му кош, а за финал го притиснал с  дървена маса и дървена табуретка. 
Ден след убийството Милен сам се предаде в полицията, а от 1 април е задържан за постоянно в ареста. Още тогава младежът направи пълни самопризнания и пожела разследването да протече максимално бързо, тъй като няма да оспорва вината си и ще поиска съкратен процес. Дали това ще стане, предстои да стане ясно съвсем скоро.