Реални и въображаеми случки в 20 графични истории разбърква „Блендер“ - дебютната книга на популярния влогър Цветослав Цонев, известен като Цуро. На 22 ноември, неделя, от 11 ч той ще представи своята книга пред русенци в книжарница „Хермес“ на ул. „Александровска“. Изданието вече е в книжарниците, като се подвизава под логото „Кубар“, запазено за проекти на издателство „Егмонт“, вдъхновени от дигиталния свят. Под това лого излезе и книгата на Емил Конрад „Нещата, на които не ни учат в училище“, която предизвика фурор сред тийнейджърите.
„Блендер“ е своебразно продължение на видео съдържанието, което влогърът създава за YouTube. Книгата разбърква двадесет графични истории, като във всяка от тях има по малко от всичко - смях, тъга, екшън, романтична вечеря, самураи и неочаквани обрати. Има и случка, чието развитие зависи от читателя. 
Цуро, който е на 18 години и е от Горна Оряховица, разказва в комикси въображаеми и реални случки от живота в характерния и за видеата си забавен и непринуден стил, без претенции и с голяма доза самоирония, като вплита послания, поднесени с много хумор.