Гран при в конкурса „Северно сияние“ спечели Мария Милчева от Националното училище по изкуствата в Русе, която се представи отлично във възрастовата група на 18-25-годишните. Церемонията по обявяването на резултатите започна с концерт на певицата Тони Димитрова, която бе член на журито. 
При най-големите бе дадена само още една награда - втора, за Моника Колева от Русе. В трета възрастова група две първи награди присъдиха на Доминика Симионеску от Румъния и Петя Георгиева от Русе, която получи и покана за участие в конкурс в Сибиу. Втора награда взеха Ванина Калъпсъзова от Петрич и Габриела Иванова от Русе, която е носител и на приза на вокално студио „Икономов“. Специалната награда на Green rock fest получи русенката Мирослава Димитрова, а призът на сдружение „Северно сияние“ отиде при русенците Кристин Тодорова и Дани Стойнов. 
В групата на 10 до 13-годишните русенска е първата награда - за Благовеста Димитрова. А при най-малките първото място бе присъдено на Ая Христова от Русе. Тя бе отличена и като „Най-малък участник“ и също получи покана за конкурс в Сибиу догодина. С поощрения бяха отличени също Калиния Неделчева, Марина Петрова и Магдалена Георгиева от Русе, а Катрин Радева получи специална награда от фондация „Изгряват звезди“. 
Специалната награда на кмета Пламен Стоилов отиде при Преслава Петкова от Свищов, специално отличие получи и дългогодишният член на журито Виорела Филип от Румъния.