Над 6500 лева събра благотворителен концерт в помощ за лечението на Иванко Тодоров, баща на талантливата Гергана, която доскоро участваше в „Шоуто на Слави“. Русенската публика препълни залата на Канев център, като десетки останаха правостоящи, а около 400 човека така и не успяха да се сдобият с покани, които много бързо свършиха. 
Концертът започна с минута мълчание в памет на загиналите в кървавите шест терористични атаки в Париж в нощта на петък срещу събота. Поради трагичните събития във френската столица Канев център се охраняваше двойно по-сериозно от обичайното. 
Зрителите в залата бяха на възраст от 2-3-годишни деца до мъже и жени с побелели коси. Всички те бяха дошли да видят и чуят талантливите малки и млади певици като русенките Тереза Тодорова и Дивна, разградчанката Крисия Тодорова, Симона Иванова, Гергана и Милица Тодорови, дъщеричките на Иванко Тодоров, заради чието заболяване се събират средства. В близо двучасовия арт маратон се включи и Г-н Андреев, малкият шоумен, който всяка седмица освежава вечерното предаване на Дългия със смешки и анекдоти. Специално настроение внесоха изпълненията на модерен балет „Мираж“ към Общинския детски център за култура и изкуство, ансамбъл „Росна китка“ и Фолклорен танцов театър „Найден Киров“.