Баскетболистките на „Дунав 8806“ очакват още по-голяма фенска подкрепа за поредния си мач от турнира Еврокъп срещу руския „Енергия“ /Иваново/. Двубоят в „Булстрад Арена“ ще е от 18 часа. На предишния евросблъсък срещу шведките от „Люлео“ на трибуните имаше близо 2000 зрители, така че тази добра посещаемост може да бъде подобрена още днес. 
„Дунав 8806“ дели с „Люлео“ второ-трето място в група „D“, но шведските баскетболистки са с малко по-добри допълнителни показатели. Водач в групата с 2 победи от 2 мача е Истанбулски университет. Късно снощи туркините гостуваха на „Люлео“. 
Центърът на „Дунав 8806“ Дженифър Брандън зае четвъртото място по полезна работа след кръга в първенството на „А“ група. Американската баскетболистка се отличи при победата срещу „Монтана“ /69:63/ с 20 точки, 17 борби и коефициент 28. Тя е под номер 1 в класацията за най-много борби.
Съотборничката й Биляна Степанович даде най-добри показатели за най-добра резерва. Сръбкинята събра за 22 минути коефициент 21 от 15 точки и 4 борби.