Русенецът Костадин Енев записа престижна победа срещу румънец в гала вечер по ММА в Лондон. Двубоите в клетката бяха под егидата на веригата за свободни боеве UCMMA. Енев излезе на ринга в английската столица със съдействието на компанията „Combat Promotion“ на Георги Анадолов. Анадолов живее в Англия.
Съперник на Костадин бе Александру Мезей, опитен, обигран и сериозен боец с име. Мезей обаче нямаше особени шансове срещу тръгналия като хала русенец. Костадин го свали на земята още в първата минута със свирепо дясно кроше в главата. Румънецът успя да се посъвземе и да се изправи някак си, но бе довършен след удар с крак. Мезей рухна в жесток нокаут, след което се стигна до спешна намеса на лекарския екип. Този мач бе определен от специалистите като най-зрелищния за вечерта.
Успехът на Коцето стана факт в пълна зала, значителната част от която бе заета от българи. Нашите сънародници бурно аплодираха русенеца преди влизането му в клетката, когато залата бе огласена от националния химн. Състоя се и кратка програма с участие на български танцьорки.