Присъдите на Димо Димов и Атанас Атанасов, които са обвинени, че са държали 4 часа на телефона 82-годишната болна баба Елена и накрая успели да й отмъкнат рекордните 27 000 лева, отново бяха отложени във времето.
Очакваше се вчера да бъдат приети експертизите по делото и казусът да бъде решен на първа инстанция. Заради ангажименти на единия от адвокатите обаче заседание така и не се проведе. 
Впрочем преди месец делото отново бе отложено заради заетия адвокат - този път заради неговото участие в предизборната кампания и партийните му ангажименти.
Макар реално заседание да нямаше, вчера стана ясно, че обвинените в измама имат намерение докрай да се издължат на подлъганата пенсионерка.  
Както „Утро“ писа, възрастната жена се подлъгала на 14 октомври 2014 година, когато от слушалката мним лекар й нареждал, че дъщеря й е със счупен крак и трябват пари за спешна скъпа операция. Димо вече върна на два транша на баба Елена първо 6000 лева, а след това още 8000 лева. Парите били на дъщеря й Петранка, която ги спестявала в банка за апартамент, но покрай кризата с КТБ ги изтеглила и скрила вкъщи. Сега ветовчанинът декларира, че има желанието да върне и останалите 13 000 лева.