Вълнувам се в миг като този, защото това ново начало се дължи на успешен 4-годишен мандат. Ако се вгледаме в лицата на кметовете на малките населени места, ще видим, че 99% това са същите хора, които преди 4 години се заклеха, че ще направят видима промяна. Екипът на кмета Пламен Стоилов получи доверието на своите съграждани. Това означава, че си взехме изпита за предходния мандат, получихме отново доверието на избирателите и пред нас остана ангажиментът да вървим само напред.
Това каза кметът Пламен Стоилов на вчерашната първа тържествена сесия на Общинския съвет. Той подчерта, че ще се работи активно по амбициозната програма, която трябва да утвърди Русе като град лидер и да направи мечтите на русенци реалност.
Уверявам ви, че аз и екипът ми ще разчитаме на Общинския съвет и на изграждането на едно надпартийно мнозинство, което ще работи само и единствено за Русе. Аз и екипът ми ще сме консенсусни и ще търсим подкрепата на всички, каза още кметът и допълни, че иска след 4 години да гледа с чест гражданите. Доказахме, че можем като екип, и продължаваме напред. Ще направим промяната още по-видима и няма да разочароваме гражданите, категоричен бе Стоилов.