Кандидатът за кмет на Две могили Байчо Георгиев от местна коалиция „Единни за община Две могили“ оглави местния парламент в градчето. Той получи 11 гласа „за“ срещу другия кандидат за кмет Димитър Димитров от Алтернатива на статуквото - АБВ, Народен съюз и ЗС „Ал. Стамболийски“, който събра 6 гласа. Георгиев беше избран на вчерашната тържествена сесия в Две могили, на която кметът Божидар Борисов и общинските съветници положиха клетва. 
На мястото на кмета Божидар Борисов, който бе избран и за общински съветник, в местния парламент влиза следващият кандидат в листата на Нова алтернатива Красимира Русинова. 
17-членният общински съвет в Две могили е доста шарен, тъй като е съставен от 7 партии. ГЕРБ, местна коалиция „Единни за община Две могили“, ДПС и Нова алтернатива разполагат с по трима съветници, БСП и Алтернатива на статуквото - АБВ, Народен съюз и ЗС „Ал. Стамболийски“ имат по двама старейшини, а Движение 21 - един. 
4085 са действителните гласове за общински съветници в Две могили, което означава, че стойността на един мандат е 241 бюлетини.