220 лева глоба и половин година без книжка е наказанието на неадекватен шофьор на „Хонда Сивик“, който блъснал две таксита и един водач.
Инцидентите станали в рамките на няколко минути около 00.30 часа на 28 октомври 2014 година. Тогава седналият зад хондата младеж карал покрай стоянка на таксита близо до кръстовището на ул.“Цветница“ и ул.“Тулча“. Докато минавал покрай тях, водачът форсирал колата си, натиснал рязко газта и с висока скорост блъснал два от таксиметровите автомобили. Тарикатът не се трогнал от катастрофата и продължил с мръсна газ по пътя си. Тръгнал по ул.“Студентска“ и също с висока скорост се врязал с автомобила си в задната част на друго чакащо такси. От удара пострадало не само таксито, но и шофьорът в него. Той се оказал с контузии на тила, на лявата и дясна подбедрица и по корема. 
Неадекватният шофьор не успял да тръгне отново с автомобила си, който също бил с немалко щети и дори поискал от блъснатия таксиджия да го тика, докато успее да запали. Човекът обаче бил в шок и вместо да помага на джигита, потърсил лекарска помощ. Така обезумелият водач избягал и се скрил, но по-късно бил издирен от полицията.
В крайна сметка той се сдоби само с акт за кошмарното си поведение на пътя, който сметна за твърде суров и поиска съдът да се смили над него. Магистратите обаче прецениха, че санкцията е съвсем справедлива и я потвърдиха. Решението може да се обжалва.