Футболистите на „Дунав“ ще играят с „Лудогорец 2“ в Русе на 28 ноември. Мачът им като гости на „Литекс 2“ пък ще е на 5 декември, съобщи за „Утро“ председателят на областния футболен съвет Димитър Димитров-Кулеманс.
Както първа писа нашата медия, въпросните два двубоя бяха в програмата на пролетния сезон в „Б“ група, но БФС реши да ги дръпне до края на годината. 
До мача с „Литекс 2“ от „редовния“ сезон дунавци ще гостуват тази неделя на „Верея“ /Стара Загора/. Срещата е насрочена за 16 часа. На 21 ноември момчетата на старши треньора Веселин Великов ще бъдат домакини на „Спартак“ /Плевен/ /14. 30 часа/.  
36-годишният софийски съдия Александър Костадинов ще бъде главен рефер на мача „Верея“-“Дунав“. Кариерата на този арбитър е твърде интересна и показателна. През сезон 2012/2013 той бе достигнал до Топ 3 сред елитните съдии у нас. После обаче БФС му спря правата на два пъти. 
Първият път бе след „Ботев“/Bpаца/-ЦСКА /3:4/, когато треньорът на врачани Антони Здравков му показа ...червен картон! 
После изгърмя на мача „Миньор“ /Перник“-“Лудогорец“ /1:2/. След края на срещата собственикът на разградчани Кирил Домусчиев нещо не хареса арбитъра и заплаши, че ще извади отбора от „А“ група. 
Възход и падение!
Днес Александър Костадинов, един безспорно добър по принцип рефер, е под номер 7 в ранглистата на съдиите за ...“Б“ група!