Двама братя от криминалния контингент ще отговарят пред съда за пребиване на таксиметров шофьор и изпочупване на автомобила му.
Въргалът се разиграл в петък около 20 часа. Тогава 27-годишният таксиджия бил нападнат и шамаросан от двама пияни. Инцидентът станал на ул.“Стефан Стамболов“ преди кръстовището с бул.“Мидия Енос“ в района на бензиностанция ОМВ. 
Самият таксиджия подал сигнал в полицията в 20.17 часа. Той разказал, че видимо пиян мъж ритнал и счупил предния ляв фар на таксито му „Дачия Логан“. После заедно с още един пиян го изкарали от автомобила и започнали да го налагат. За капак, след кратка пауза, нападателите счупили стъклото на предната лява врата на таксито и отново налетели с юмруци на шофьора. 
По време на екшън мелето таксиджията успял да повика подкрепление от своите колеги. По думи на очевидци за отрицателно време на помощ са се притекли над 10 шофьори, част от които се включили в преследването и издирването на нападателите. 
Не след дълго полицията стигнала до извършителите на хулиганството - двама братя, които органите на реда чудесно познавали. Оказало се, че 30-годишният М.Й. счупил фара и стъклото на таксито, а дело на брат му - Р.С. на 38 години, били останалите незаконни изпълнения.  
Полицаите са огледали таксито, пораженията са документирани и вече е започнато дело за хулиганство.