Шестима румънци, сред които и две малки деца, пътуващи в „Нисан Примера“ се разминаха само с драскотини и уплаха след тежка катастрофа в събота следобед. 
Инцидентът станал около 15 часа до автобусната спирка на 9-тия километър. Тогава по неясни причини колата се преобърнала, отнесла мантинелата и била на косъм от падане върху жп линията. 
В румънския „Нисан“ пътували мъж, три жени и две деца на по 2-годишна възраст. Семейството се прибирало от Италия към Букурещ и затова се предполага, че умората от дългия път е вероятна причина за внезапното излизане на автомобила от пътното платно. 
От полицията съобщават, че инцидентът се е разминал без пострадали, само с материални щети. На място да обезопаси произшествието е отишъл пожарникарски екип. Пробата за алкохол на шофьора е отрицателна.
Изпратен бил и екип на „Спешна помощ“, който констатирал, че шофьорът е с рана на главата, а една от возещите се жени имала контузия на рамото. Румънците обаче отказали лекарска помощ и обяснили, че ще се прегледат в Румъния. Двете малки деца и другите две пътнички в колата са без наранявания и травми. 
След катастрофата се наложи семейството да смени транспорта до Букурещ, тъй като нисанът, с който са пътували, е бил сериозно омачкан и натоварен от „Пътна помощ“.