Феновете на ЦСКА поискаха връщането на Юлиян Ненов, твърди сайтът Топспорт. Според изданието футболистът на „Дунав“ спечелил „червените“ привърженици с играта си срещу „Литекс“. Освен това те напомнили, че синът на бившия вратар Румен Ненов е един от голмайсторите в „Б“ група. 
Юлиян е рожба на ЦСКА. Беше капитан на „армейските“ юноши. После игра в „Ботев“ /Враца/, а старши треньорът на „Дунав“ Веселин Великов го привлече от „Локомотив“ /Мз/, където обикновено беше резерва. 
Новината в Топспорт звучи твърде спекулативно, защото не се цитира абсолютно никакъв източник. Почти съчинение! Дори и в него да има зрънце истина, ще си позволим да посъветваме Юли.
Първо, да не забравя, че кариерата му тръгна нагоре с екипа на „Дунав“. Публиката на Русе го обича. Второ, нека да не надава ухо на публикации като в Топспорт, защото те са като нож с две остриета - галят егото, но пречат на концентрацията. За ЦСКА има много време, нека на първо време да се утвърди и да помогне още на „Дунав“, където получи своя шанс. Все пак е само на 20 години! Спокойно!
Освен това „червените“ са с амьорски статут и няма начин професионален футболист да премине ей така в отбор от „В“ група! Някой ще трябва да плаща след време и „Дунав“ няма да се съгласи вече на шепа дренки, както стана с преминаването му Андреас Васев в „Черно море“. 
Да му припомним и за две момчета, които не пожелаха да дойдат в Русе в последния момент и си направиха харакири - Ерик Почански и Самир Аяс. Сега Почански е в пълно забвение във втория тим на „Лудогорец“, а Аяс далеч не е стопроцентов титуляр при Христо Янев в ЦСКА.