Талантливата млада русенка Дивна Станчева е номинирана за титлата „Жена на годината“. Номинацията на момичето, което с дарба и чар печели все повече фенове, е в рамките на десетия конкурс на списание „Грация“. Русенката се състезава за титлата с Михаела Филева, Рут Колева, Сантра и Гери-Никол. 
Гласуването ще продължи до 30 ноември на сайта на „Грация“ www.graziaonline.bg. Читателите ще класират по една успяла млада дама в 12 категории - „Модели“, „Телевизия“, „Модни дизайнери“, „Личен стил“, „Актриси“, „Хайтек и иновации“, „Музика“, „Интернет“, „Спорт“, „Бизнес“, „Култура“ и „Общество“. Сред актрисите са номинирани Гергана Плетньова и Маргита Гошева /станала известна с ролята на учителката в нашумелия филм „Урок“/, от спортистките изпъква Ивет Лалова-Колио, в тв номинациите са имената на Даниела Тренчева, Лора Крумова и Галя Щърбева и други. 
18-годишната днес Дивна започна своя творчески щурм на музикалните висоти още когато беше едва на 11 години, когато заедно с Миро от бившия дует „Каризма“ спечели наградата в музикалното тв шоу „Пей с мен“.