Операторите на ТВ7 са хвърлили колективна оставка, научи БЛИЦ от свои хора в медията. Журналистите, които се славят като едни от най-добрите в бранша били разочаровани, че ръководството се гаври с тях, подхвърля им жълти стотинки и не знаят, кога ще вземат заплати. Много от тях са притиснати от кредити и вече са затънали в борчове.В същото време те са принудени да слушат постоянните лъжи на ръководството на телевизията, която в момента е оглавявана от шофьора Кирил Благоев. Самият Благоев очевидно е бушон в схемата, но срещу голяма заплата е готов на всичко.
"За Люба Кулезич пари има, а за нас няма", коментират журналисти и оператори в ТВ7, които са отвратени, че банкерът-беглец прибра отново под крилото си компрометираната журналистка. Те още помнят, как при първия си престой в телевизията Кулезич прибираше по 50 000 лева. Крупната сума отиваше изцяло в джоба на алчната Кулезич, защото сътрудниците й получаваха жълти стотинки. След воаяжа до Белград, който е бил сериозно финансиран от укриващия се Цветан Василев, недоволството в ТВ7 е достигнало връхната си точка. 
Не е ясно, как ще продължи да работи ТВ7 без оператори. Хората постоянно получават обещания, как всичко ще бъде наред. Последната залъгалка е влизането на "руски инвеститори". Зад тях всъщност е скрит бившият соц.депутат Николай Малинов, който е сочен за аватара на скандалния руски олигарх Константин Малофеев. Малофеев пък не може да влиза в държави от ЕС, защото е в забранителния списък на Съюза и Съединените щати заради участието си в кримската инвазия.