Вчера приключи официално съвместната ни инициатива с разпространителите от Форум Филм България, която посветихме на премиерата на екшън- трилъра „Джак Райън: Теория на хаоса“. Филмът вече е в кино салоните в цялата страна. А ние слагаме край на нашата игра, която в продължение на половин месец ви съблазняваше с апетитните си награди на адрес:

www.jackryan.cinebum.eu

Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, оставени при регистрацията, за да уточним най- удобния за тях начин за получаване на наградите им. Всяка награда ще бъде доставена до спечелилия я, на посочен от него адрес, за сметка на организаторите! ЧЕСТИТО!

И така, наградите отиват при:

1) Васил Дерменлиев [email protected]****
2) Калина Пушкина [email protected]****
3) Мехмед Мула [email protected]****

Гледайте „Джак Райън: Теория на хаоса“ вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

Екшън трилърът „Джак Райън: Теория на хаоса“ проследява новите премеждия на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси. Във филма заварваме Джак Раян (Крис Пайн) във времето преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт.
Райън е вербуван от агент на ЦРУ (Кевин Костнър) да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато са разкрити поредица от събития, които може да потопят икономиката на САЩ, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен (Кенет Брана), който стои зад всичко.