- Веско, ако изключим Николай Парнаров, който няма да е в групата, има ли други кадрови проблеми?
- Наско Атанасов е с болки в глезена, но вярвам, че ще стисне зъби и ще издържи. Той е мъжко момче. Показвал го е неведнъж.  
- Наясно ли си с отбора на гостите?
- „Локомотив“ ще пристигне с някои футболисти, играли и в „А“ група - Георги Какалов, Иван Скерлев, Николай Христозов. Ще гледаме днес /вчера/ почти пълен запис от мач на съперника. Играта на „Локомотив“ по принцип не ме интересува. Интересува ме ние да наложим стила си, гостите да се съобразяват с нас и да се поздравим с победа.  
- Нашата информация е, че „Локомотив“ играе доста твърдо в средата на терена и в защита.
- Знам, знам, но пак казвам - идеята е ние да се придържаме към това, което можем и знаем. „Дунав“ не е отбор, който трябва да се плаши от „Локомотив“. В никакъв случай не говоря за подценяване. Трите точки са важни както в мачове срещу конкурентите ни в челото, така и срещу всеки отбор от долната половина на таблицата. Иска ми се да играем добре и да зарадваме хората по трибуните. Призовавам ги отново да тръгнат към Градския стадион. Прогнозата казва, че времето ще е хубаво, така че колкото повече фенове има до нас, толкова по-мотивирани ще са футболистите ни.