Два автогола с един удар си вкара 32-годишен мъж, който на пияна глава катастрофира в Обретеник на 12 септември и само за седмица се сдоби с пробация за година и половина и глоба за дребно хулиганство. 
До челния сблъсък с електрически стълб се стигнало, след като мъжът приключил със служебните си задължения и отишъл на гости на брат си в селото. След подобаваща почерпка решил да си тръгне, но явно чашките му размътили погледа и не видял стълба. А дошлите на място полицаи установили, че той кара с 2.78 промила алкохол. Затова мъжът бил откаран в Спешна помощ в Бяла, за да му се вземе кръвна проба. Униформените обаче отнесли серия от ругатни и упреци, че преди 2 години му били написали акт.
В медицинския кабинет пияният водач отказал да даде кръв за изследвания, а за свидетел на отказа му била извикана една от фелдшерките. Това силно подразнило шофьора, който започнал да държи сметка каква свидетелка е жената и тръгнал да й се заканва. Виковете му били чути от други лекари и пациенти на болницата. При излизане от кабинета мъжът насочил агресията си към полицая, който му написал акт, като го нарекъл „долностуденски циганин и селянин“, плюл срещу него и го напсувал, а след това посегнал да го удари и го дръпнал за яката на униформата.
Арогантното и агресивно поведение на пияния нарушител предизвикало силно възмущение у околните. Затова и мъжът бе предаден на съд за дребно хулиганство. Магистратите в Бяла бяха категорични, че той е ругал и псувал, което е непристойно за мъж на зряла възраст. Затова го наказаха с глоба от 100 лева. Санкцията можеше да се обжалва, но не е оспорена и вече е влязла в сила.
Броени дни след глобата за дребно хулиганство, младият мъж се сдоби и с присъда за опасното си шофира. Той се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата да изтърпи година и половина пробация, както и да се раздели с шофьорската си книжка за следващите 12 месеца. Наказанието е окончателно.