Брюнетката дошла в началото на септември до родината си, заедно с приятеля си, австралиец, дочу HotArena. Светлозара Трендафилова, както е истинското име на Зара, прекрати връзката си със сина на бившия земеделски министър Георги Танев — Иван Танев, известен като Универсалния, в края на 2014 г.Благодарение на Универсалния брюнетката замина за екзотичната дестинация, където контрабандният бос и моделката се радваха на луксозен живот.

Заради факта, че гаджето й е издирвано от Интерпол, Зара го заряза. Все пак тя не скуча дълго сама и го смени с богат австралиец на име Ерик.

Досега брюнетката идваше поне по два пъти в годината до България, за да види семейството си, но никога не им е представяла мъжете си. Явно обаче този път нещата са сериозни, тъй като Зара е довела най-новото си гадже у нас.

Девойката умишлено запазила отношенията им в тайна, а само най-близките й знаели за идването на двамата в страната. Макар че и те останали изненадани, че е представила мъжа си на семейството си.

„Изглеждат много щастливи заедно. Ерик Уотсън е много влюбен и е готов на всичко за нея. Нищо чудно скоро двамата да сключат брак“, издават приятелки на 30-годишната варненка, пише „Всеки ден“.

За разлика от предишните си гаджета, които бяха видимо по-големи от нея, плувецът Уотсън е едва на 25 години и доста по-млад от нея.
„След като Иван Танев се охарчи с няколко милиона покрай 3-годишната им връзка, ред е да разори и Ерик“, през смях коментират приближени до брюнетката.