Производител и пласьор на марихуана отново е хванат в крачка и този път вероятно ще влезе в затвора.
28-годишният Игор С. с руско и българско гражданство е заловен да държи наркотични вещества в неговия и в имота на майка си в Новград в четвъртък при специализирана акция на полицията в Бяла. При обиските в двете къщи и двете коли на Игор - БМВ и „Мерцедес“, са намерени 30 грама марихуана. Освен това в оранжерията на майка му, където тя отглеждала домати, са открити засадени осем стръка коноп с височина 2.50 метра. 
Установено е, че Игор живее през повечето време в Свищов, където продава дрога на студенти. Наркопроизводителят е задържан първоначално за 24 часа, а от вчера късно следобед мярката е увеличена с още 3 денонощия.
През декември 2012 година в къщата на Игор в Новград бе разбита лаборатория за производство на дрога, оборудвана с лампи, реактиви, химикали и други вещества. Тогава той получи едногодишна условна присъда с две години изпитателен срок. Предвид това престъпление и повторното му уличаване и залавянето в същата дейност, този път Игор би трябвало да влезе в затвора, смятат работещи по случая.