С театрално-музикален спектакъл децата от Комплекса за социални услуги сложиха край на пъстрата си лятна програма. Най-голям смях и забавление на празника предизвика пародийният спектакъл, в който малките артисти влязоха в ролите на герои от различни турски сериали. Те сами разработиха сценария и режисурата, като бяха разпределили роли и на своите ръководители.
Децата разказаха в рими и танц за най-ярките си преживявания на летния лагер на Шуменското плато. Той се осъществи със средства от благотворителните кампании на сдружение „Еквилибриум“ и клубовете по интереси, които им дават възможност да творят и да се изявят. 
Освен това те направиха изложба със своите изделия, изработени в клубовете, и украсиха залата с рисунки, посветени на лятото.
През новата учебна година в Комплекса за социални услуги ще има различни, нови клубове, занимания и възможности за учене чрез преживяване. Това е моделът на работа на „Еквилибриум“, който помага на децата и младите хора да използват по най-добрия начин ресурсите, с които разполагат.