Разтърсваща семейна драма, оставила отпечатък за цял живот, разкри певицата Десислава в "Търси се" по bTV. Тя едва не се разплака, когато си спомни за развода на родителите си. Помня баща ми, който е покойник от 2 години, как стоеше пред блока в Гълъбово, където живееше майка ми с новия ми баща. Държеше в една ръка чувал с детски дрешки, а в другата държеше мен за ръка. Аз бях на шест години. Беше ужасно, разказва драматичния момент певицата. 

Тя си спомня още колко трудно й било да каже на новите половинки на истинските й родители "майка" и "татко". Майка ми ме накара да викам на чичо Краси "татко" преди да съм готова за това, попритисна ме, споделя Десислава. И допълва: беше много труден за мен момент.

Тя разказа и за това, че е ставала свидетел на насилие срещу майка си от страна и на двамата си бащи. 

Десислава се е разделила с бащата на сина си Майки още когато детето е на 1 годинка. В момента момченцето не общува пълноценно с баща си, разказва певицата. Трудно се забравя начинът, по който той ме нарани, допълва тя.  И обяснява, че я е наранявал физически и емоционално. 

С настоящето си гадже в момента тя е разделена. Той живее в Русе, а тя до миналата година била в Пловдив. Аз съм ок да отида в Русе да живея, посочва тя. 

Певицата се просълзи, когато на екрана се появи сина й Майкъл. Момчето я разчувства, когато обясни, че се гордее с нея. Аз съм му и баща и майка, отрони Десислава.